ZANESLJIVOST NA PRVEM MESTU!

Za dobro opravljeno delo na terenu je pomembna tudi zanesljiva mobilna podpora. Mobilna Storitvena Platforma deluje na vseh mobilnih napravah z OS Android in to ne glede na to ali ste povezani z internetom, podatki iz terena pa se samodejno prenesejo v zaledno pisarno. Da je brezhibno delovanje vedno na prvem mestu, pa omogočamo z nadgradnjami in prilagoditvami poslovne podporo v skladu s potrebami poslovanja vašega podjetja.

Ker deluje vedno in povsod!

Zanesljivost mobilne podpore mora biti na prvem mestu. MSP deluje na mobilnih napravah z OS Android ne glede na povezavo z internetom. Za urejanje in izvedbo nalog v MSP skrbi zaledna spletna aplikacija, za nemoteno delovanje pa zmogljiva infrastruktura v oblaku.

Povezava z zalednim okoljem

Za vzpostavitev povezave z zalednim okoljem poskrbimo z enostavno integracijo. Mogoče jo je urediti s poljubnimi ERP, CRM, EAM, GIS in WH okolji. Prav tako pa je MSP mogoče uporabljati kot samostojno okolje, torej brez integracije.

Nadgradnje in posodobitve

Poslovni procesi vašega podjetja so pomembni. MSP smo zato razvili tako, da lahko enostavno nadgradimo in prilagodimo poslovno podporo v skladu s potrebami poslovanja podjetja.
Mobilna Storitvena Platforma se ves čas razvija, zato našim partnerjem nudimo brezplačne posodobitve v skladu z razvojem produkta MSP.

Najboljše prakse

Pomembno je, da lahko našim partnerjem ponudimo kakovostne storitve in produkte in zagotovimo zanesljivost mobilne podpore MSP. Prav zato v podjetju i-Rose združujemo najboljše prakse iz mednarodnega okolja in različnih poslovnih vertikal uporabe.