Podjetje i-Rose

Zgodovina

2018

MSP 3.0

OD LETA 2011 JE REŠITEV MSP V STALNEM RAZVOJU. MSP 3.0 VKLJUČUJE IOT, RFID, VARNOSTNE FUNKCIJE IN CELOVITO PODPORO.

2011

MSP 1.0

2007

RFID in M2M rešitve

2005

TelCo rešitve: BSS/OSS

2001

Razvoj rešitev za upravljanje delovne sile

1996

Razvijanje in oblikovanje internetnih poslovnih aplikacij.

1995

Izobraževalna in znanstvena multimedijska produkcija.

1994

Digitalizacija kulturnih dobrin

1993

Ustanovitev podjetja. Rešitve za slovenske knjižnice.

   

Razvoj novih konceptov, iskanje in udejanjanje novih idej v svetu visokotehnoloških IT storitev in aplikativnih produktov je v podjetju i-Rose izziv že vse od leta 1993.

Bogate izkušnje, ki smo jih pridobili pri različnih projektih, nam omogočajo, da lahko naročnikom ponudimo učinkovite rešitve lastnega razvoja. V našem podjetju stremimo k izpopolnjevanju lastnega znanja. S stalnim vlaganjem v razvoj na področju informacijskih rešitev svojim partnerjem zagotavljamo učinkovito informacijsko podporo pri izvedbi poslovnih procesov.

Naše produkte in storitve odlikujejo sodobna arhitektura, uporabnost in prijaznost ter modularna zgradba. Z integracijo IoT elementov v naše rešitve uspešno spajamo svet ljudi in svet naprav, optimiziramo postopke in razbremenjujemo uporabnike rutinskih opravil, ki jih je mogoče avtomatizirati.

S produktom MSP (Mobilna storitvena platforma), ki je v celoti plod razvoja podjetja i-Rose, smo prisotni tako na domačem, kot na tujih trgih. MSP je uveljavljeno okolje namenjeno podpori izvajanja procesov na terenu. Po zaslugi inovativne zasnove in univerzalnosti pa je primerno za praktično vsa, tudi najbolj kompleksna, poslovna okolja.

V i-Rose se veselimo novih izzivov, uspešnih projektov in zadovoljnih partnerjev. Skupaj z vami si želimo širiti obzorja znanja in skupaj uživati v uspešnih projektih ter vašem in našem zadovoljstvu

Kontakt

i-Rose d.o.o.
Podšmihel 1e
3270 Laško
SI-Slovenija

info@i-rose.si
+386 (0)3 733 82 50