Z nadomestitvijo papirnega poslovanja in elektronske dobavnice se tudi fizični kontakt med zaledno pisarno in skladiščem zmanjša na minimum. Celoten plan dela je na napravi voznika in ni več potrebe, da se vozniki zbirajo na enem mestu za prevzem dnevnega plana in šopa dokumentacije. Ob zaključku postopka pa je s pomočjo naše rešitve MSP ključna oseba avtomatsko  obveščena o zaključku na svoj elektronski naslov.

_MSP Logistika

Dobavnice in ostala dokumentacija se lahko avtomatsko pošlje na želene elektronske naslove na dostavni lokaciji. 

V podjetju i-Rose imamo večletne izkušnje na področju digitalizacije različnih poslovnih procesov. Naše rešitve delujejo na katerikoli Android napravi. Za izvedbo procesa digitalizacije je dovolj že pametni telefon poljubne velikosti zaslona.

Tudi mi smo odgovorni do naših sodelavcev; na podlagi izkušenj uvedbe projektov digitalizacije doma in v tujini vam lahko celoten proces vzpostavimo in pripravimo za uporabo popolnoma na daljavo, brez osebnega kontakta.

Verjetno imate na tej točki pomisleke glede izobraževanja zaposlenih in uvedbe novega procesa? Tudi na to nismo pozabili!

Vodilo našega razvoja je vzdrževati rešitve, ki so uporabniku prijazne in za katere ni potrebnega obsežnega izobraževanja. Vsak, ki zna uporabljati pametni telefon, brez težav uporablja tudi naše rešitve.

Interna logistika infografika