TOP 3 lastnosti poslovanja uspešnega podjetja

1. Hitro prilagajanje spremembam

Prilagodljivost trgu je izjemnega pomena in to se je v zadnjem letu le še potrdilo. Obdobje koronavirusa je pokazala, kako pomembna sta brezkontaktno poslovanje in delo na daljavo. Podjetja, ki so ta čas najbolje premostila in ga morda celo obrnila v svoj prid, so podjetja, ki so se zavedala pomena digitalizacije poslovnih procesov že pred tem obdobjem. Z dobro strategijo na področju digitalne transformacije je podjetje na trgu bolj fleksibilno in agilno. Tak pristop omogoča enostaven dostop do ključnih podatkov za poslovanje ne glede na to, kje se zaposleni nahaja.  

A picture of a monthly calendar on the table with pins

2. Preglednost in organiziranost poslovanja

Preglednost in organiziranost poslovanja sta ključni za hitro in učinkovito delo.

Zavoljo primera recimo, da smo servisno podjetje, ki je servisiralo grelno napravo v izmišljenem podjetju Novak d. o. o. Ker za izdajo fakture potrebujete podatke o opravljenem servisu, vašemu serviserju Mihu naročite, da vam prinese servisni obrazec za poseg, opravljen prejšnji teden v sredo ob 11.00. Miha izgubljeni obrazec išče med kupi obrazcev in razmišlja, kam je ta obrazec odložil.

Sedaj pa si predstavljajte, da bi Miha tisto sredo podatke vpisal v aplikacijo na svojem službenem telefonu ali tablici … vi bi podatke imeli na voljo takoj po opravljenem posegu. Tudi stranka bi svoj podpisan izvod delovnega naloga imela že na svojem e-naslovu. Faktura bi lahko že bila poslana, morda celo tudi že plačana. Enostavno kajne?

Digitalizacija poslovanja občutno skrajša čas, ki ga porabite za administracijo in optimizira vaše poslovanje. Hkrati pa imate v delovnem okolju  možnost vpogleda v poročila, zaloge, artikle, stranke in še mnogo več.

3. Planiranje

Uspešna podjetja ničesar ne prepustijo naključju. Planiranje je ključno za optimalno porabo časa ter sredstev. Da lahko posege najbolje razporedimo, potrebujemo pregled nad poslovanjem, zasedenostjo naših virov in zalogami.

Digitalizacija planiranja posegov zmanjšuje stroške poslovanja, obenem pa vam omogoča preglednost in urejenost na tem področju. 

 

Pregled zasedenosti virov

Vse to vam ponuja naša rešitev, Mobilna storitvena platforma (MSP). Z implementacijo okolja MSP se vaši delovni procesi skrajšajo, optimizirajo in postanejo bolj pregledni.