Kako dvignete poslovne rezultate s planiranjem terenskih opravil?

Kako dvignete poslovne rezultate s planiranjem terenskih opravil?

Če v svoje procese še nimate vpeljanega sistema za planiranje opravil, je to delo lahko zelo zamudno, ne le za vas temveč tudi za ekipe na terenu. Zakaj? Zaposleni dnevno porabijo ogromno časa za usklajevanje in komunikacijo prek telefonov, sporočil, e-pošte, natisnjenih delovnih nalogov ipd.

Pregled zasedenosti virov

Dinamika terenskega dela

Z digitalizacijo poslovanja se takšne situacije rešujejo brez večjih zapletov, saj lahko zaledna pisarna v vseh trenutkih preplanira dejavnosti zaposlenih, ki so že na terenu, le-ti pa so o spremembah takoj obveščeni. Tudi z dokumentacijo ni več težav, saj je vsa potrebna dokumentacija v brezpapirni obliki na njihovih napravah. Zaposleni na terenu so tako opremljeni za opravljanje svojega dela, zaledna pisarna pa prejme vse potrebne podatke o obisku ob trenutku zaključka. Ne le da občutno izboljšate poslovne procese na svoji strani temveč s svojima fleksibilnostjo in strokovnostjo prispevate tudi k večjemu zadovoljstvu strank.

Terensko delo je dinamično, saj dan ni enak dnevu. Zaledna pisarna in zaposleni na terenu se dnevno soočajo z izzivi, ki jih je potrebno reševati v najkrajšem možnem času. Intervencije, zamiki terminov, odpovedi posegov, težave z dostopom ter morebitni podaljšani obiski se dogajajo na dnevni ravni, zato je pomembno, da izberete rešitev, ki bo sledila poslovnim procesom in jih optimizirala. 

Prednosti digitalizacije planiranja opravil

Z digitalizacijo planiranja optimizirate zasedenost virov in pridobite vpogled v razpored posegov. Planer lahko optimalno razporedi opravila, v primeru intervencijskih obiskov ali sprememb pa se plan enostavno spremeni. Zaposleni na terenu so o spremembah obveščeni, prejmejo pa tudi vse informacije o stranki ter posegu. Na takšen način lahko boljše razporedite ekipe in potnike, pri tem pa zmanjšate stroške in pripomorete k večjemu zadovoljstvu svojih strank.

MSP tablica

Z izbiro naše rešitve postanete učinkovitejši in uspešnejši, saj skrajšate delovne procese, preidete na brezpapirno poslovanje ter posledično prihranite.