i-Rose v reviji Transport & Logistika

Digitalna preobrazba v logističnih procesih

Oskrbovalna veriga 4.0

Digitalizacija je v zadnjih letih močno spremenila način poslovanja. Oskrbovalna veriga 4.0 skrajša izvedbo procesov, organizacije dela, vas naredi  fleksibilnejše, natančnejše in učinkovitejše.

Nič nenavadnega ni, da digitalizacija postaja ključni del v logističnih procesih in dosegu konkurenčne prednosti.

Našo rešitev, MSP Logistika, za celostno podporo logističnim procesom je bila predstavljena tudi  v reviji Transport & Logistika.

V članku je izpostavljen pomen digitalizacije za konkurenčnost podjetij. V procesu digitalizacije je prvi korak odpraviti papirno poslovanje. S tem podjetje pridobi popoln vpogled v dogajanje celotnega procesa. Podatki o stanju zalog, stanju nalogov, številu dogodkov ter času in kraju posameznih operacij pomagajo pri optimizaciji sistema poslovanja. Pomembno je, da se za digitalizacijo izberejo že preverjene rešitve, kajti za uspešno delovanje je potrebna tudi podpora med uporabo.

Digitalizacija vstopa tudi v transportna podjetja, kjer je ključnega pomena enostavna uporaba izbrane rešitve.

MSP Logistika omogoča načrtovanje, komunikacijo in poročanje znotraj ene rešitve. Vključeni so vsi akterji (disponenti, vozniki, računovodstvo in vodstvo podjetja), ki delajo s podatki, ki so jih vnesli posamezni člani v verigi. 

Stopite korak pred konkurenco in postanite neodvisni od papirnega poslovanja!

Potrebujete več informacij o MSP Logistiki?

Pišite nam!

info@i-rose.si