aboutUS1

MSP implementation best practice case

After MSP was introduced to the market by it’s developers, IT company I-Rose from Laško and their partners Telekom Slovenije, who is selling the product under their own business brand, a best practice case was represented to the audience at event held in hotel Slon, called “With digitalization of business to breakthrough on a market”.


Majda Drame, sales and project manager at I-Rose Laško represented the effects of MSP implementation to the Pomurske mlekarne (Dairy of Pomurje). The company is using MSP to support their fieldwork, meaning to optimize activities done in mobile sales, other sales actions, delivery and supplies tracking. In one and a half years, since Pomurske mlekarne are using MSP, the company has recorded positive results and they are already making plans how to digitalize some other work and business processes.

At I-Rose company, we are really proud to help at creating successful stories. We are delighted that MSP is helping our clients to optimize their working processes and that it is helping them to reach their goals of development and business growth.

ObjavaSlon
Majda Drame, I-Rose d.o.o. – predstavitev primera dobre prakse. Fotografija: Jernej Lasič
Majda Drame, I-Rose d.o.o. – representing best practice case. Photo: Jernej Lasič

Predstavitev referenčnega primera uporabe MSP [SLO]

Po lansiranju MSP – Mobilne Storitvene Platforme na trg, sta partnerja v projektu – razvijalec MSP, podjetje I-Rose iz Laškega in Telekom Slovenije, ki produkt trži pod svojo blagovno znamko, zbranim udeležencem dogodka »Z digitalizacijo poslovanja do preboja na trgu«, ki se je v mesecu novembru odvijal v hotelu Slon, predstavila referenčni primer dobre prakse, ki kaže kako z digitalizacijo stroškovno optimizirati podjetje.

Majda Drame, strokovna sodelavka in vodja projektov v podjetju I-Rose je zbranim predstavila delovanje in učinke MSP-ja po njegovi uvedbi v terenske delovne procese Pomurskih mlekarn.

Pomurske mlekarne so MSP okolje uvedle za podporo prodajnih aktivnosti komercialistov na terenu, za sledenje zalog in za izvedbo mobilne prodaje ter učinkovitejše dostave. V letu in pol uporabe MSP pa beležijo pozitivne rezultate, ki jim dajejo zagon za uvedbo digitalizacije še v nekatera druga procesna področja v podjetju.

V podjetju I-Rose smo ponosni, da soustvarjamo uspešne zgodbe. Veseli nas, da s produktom MSP pomagamo podjetjem na njihovi poti do optimizacije procesov in doseganja ciljev razvoja in poslovne rasti.

© i-Rose, d.o.o.