Obetaven začetek delovanja i-Rose na tujih trgih

Računalniške novice, 22.11.2006

Sejma pivovarske industrije in novih tehnologij “Brau Beviale” v Nürnbergu se je v letošnjem letu udeležilo rekordno število obiskovalcev. Naše podjetje se je na sejmu predstavilo prvič in v treh dneh več kot 80-im podjetjem predstavilo sodobno programsko opremo, i-Service.

Omenjena programska oprema je namenjena optimizaciji poslovnih procesov na področju servisne dejavnosti in vzdrževanja oziroma upravljanja s sredstvi. Poleg osnovnih sklopov, ki vključujejo planiranje servisnih posegov, centralno sprejemanje naročil, distribucijo delovnih nalogov, upravljanje podatkov o strankah (CRM), nudi možnost spremljanja servisnih in vzdrževalnih stroškov ter številna analitična orodja. i-Service je možno vpeljati v že obstoječi sistem podjetja (ERP), lahko pa deluje popolnoma samostojno.

Integracija interneta in mobilne telefonije, ki je ena izmed največjih prednosti i-Service, omogoča takojšnje posredovanje informacij iz sistema na mobilni aparat, hiter odziv in enostavno uporabo.

Uspešen nastop in veliko zanimanje sejemskih obiskovalcev nas je spodbudilo, da sejem z novimi in izpopolnjenimi rešitvami obiščemo tudi prihodnje leto.